MENIU

Planificarea probelor practice/orale - Titularizare 2016

Joi, 16 Iunie 2016 09:29
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Anunț: Candidații care doresc susținerea probei orale din cadrul examenului de Titularizare 2016 (de limba română sau limba maghiară), sunt rugați ca să depună până în data de 23.06.2016, la secretariatul I.Ș.J. Bihor, o cerere în care vor solicita acest lucru, cu menționarea numărului fișei de înscriere în cererea depusă.

modificare 02.06.2016, ora 13:53 - a fost adăugată programarea pentru proba orală în limba română și maghiară, proba practică limbaj braille.

modificare 06.06.2016, ora 13:51 - a fost completată programarea la disciplinele specifice pentru PALATE SI CLUBURI ALE COPIILOR

Citit 407 ori Ultima modificare Miercuri, 02 Noiembrie 2016 10:12
ISJ BIHOR

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Website www.isjbihor.ro

1 comentariu

  • Link la comentariu recinziireale Vineri, 30 Martie 2018 00:34 postat de recinziireale

    A treia solutie ar mai fi sa cautati aceste raspunsuri pe net pe diverse bloguri sau forumuri, mai ales in sectiunea de comentarii. Eco Slim administrare. Acolo, de obicei, puteti gasi tot felul de comentarii si pareri venite din partea celor care au consumat Eco Slim sau sunt interesati de acest produs. Tot asa am gasit si noi unele comentarii in care se specifica un anumit mod de administrare. http://recinziireale.com/picaturile-eco-slim-romania-pareri-care-farmacii-poate-fi-cumparat.html Pe de alta parte, efectele lui sunt foarte uimitoare. Se asigura o prelungire a actului sexua l , iar tu vei fi mai sigur pe tine. Depinde de tine daca vrei ca penisul tau sa reziste celor mai arzatoare dorinte ale iubitei. Pe forumul Titan Gel, am gasit o multime de dezbateri, insa numai pe pielea ta poti sa iti dai seama cat de bun este si de ce nu sa ne ajuti cu un review al produsului. In plus, chiar si daca ai trecut de prima tinerete, produsul este indicat iar efectele nu vor inceta sa apara. www recinziireale

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.