MENIU

ViitorPlus – asociația pentru dezvoltare durabilă - vă aduce la cunoștință începerea  unui nou concurs educațional național, extrașcolar, de protecția mediului, dedicat cadrelor didactice și elevilor de liceu din toata țara, intitulat  Concursul Național ecOprovocarea.

Concursul Național ecOprovocarea va începe pe 1 noiembrie 2016 și se va încheia pe 31 mai 2017. Echipe formate dintr-un profesor coordonator și minimum 4 elevi de liceu se pot înscrie să organizeze acțiuni din cele 5 categorii de concurs: reciclare, plantare de arbori, amenajare de spațiu verde, igienizare sau târguri tematice cu schimb de obiecte reutilizabile. Este încurajată participarea voluntarilor, elevi si profesori, pentru a crește rezultatele activităților și impactul pozitiv asupra mediului. Ghiduri pentru buna organizare a activităților vor fi puse la dispoziția participanților.

.           Înscrierea în concurs este posibilă până pe 28.02.2017.Cu cât o echipa va intra mai repede in concurs, cu atât va putea organiza mai multe acțiuni și va acumula mai multe puncte. Din fiecare categorie de concurs va câștiga echipa cu cele mai multe puncte strânse conform Regulamentului.  
Valoarea totală a premiilor este de 20.000 lei, constând în participarea celor mai buni concurenți la Tabăra  leadership pentru mediu ecOprovocarea,

Pentru detalii despre Concursul Național ecOprovocarea, premii și procedura de înscriere, accesați pagina web: www.ecoprovocarea.ro/despre-concurs

ASOCIATIA ViitorPlus E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Telefon: 0720.231.102, Lucia Cojocaru - Managerul Programului ecOprovocarea
Webwww.viitorplus.ro
www.ecoprovocarea.ro